Expert ICT Diensten


De ICT wereld blijft niet stil staan. Op de hoogte blijven op alle domeinen is een onbegonnen werk. Onze consultants & engineers zijn stuk voor stuk experts in hun domein. Wij bieden een waaier aan mogelijkheden voor het inzetten van deze experts. In-house, op project basis of voor lange termijn.

CIO as a Service


Een ICT dienst met veel individuele kwaliteiten maar gebrek aan visie of leiderschap? Een CEO of COO met meer agenda-items dan plaats in zijn agenda? Laat ons je zorgen wegnemen, wij denken mee met uw business. Een CIO op projectbasis of op lange termijn, gesterkt door een team van experten in ICT & ondernemen.


Objectieve consultancy


Blind vertrouwen in uw huidige ICT leverancier? Wij kijken, analyseren & vergelijken objectief.  Zo bent u zeker dat de oplossing tegemoet komt aan uw verwachtingen en dat u er een competitieve prijs voor betaalt.


Project management


Ons team van experts zorgt voor een zorgeloos traject van uw ICT project.

ICT Diensten


In-house ICT support


Tijdelijk of op lange termijn ICT ondersteuning bij u ter plaatse nodig? Wij zorgen voor het gepaste ICT profiel vanaf 1 dag per week.


Emergency Support


U zit met een DRINGEND probleem. Bel ons, we bewegen hemel & aarde om het zo snel mogelijk op te lossen!


Managed Support


Met onze monitoring tools zorgen wij voor een proactief ICT beheer. We kunnen zo problemen vaststellen voor u ze opmerkt! Onze servicedesk wordt automatisch ingelicht & stuurt indien nodig een system engineer ter plaatse.


Servicedesk


Het ontzorgen van uw eigen ICT medewerkers kan door de eerstelijnszorg door de servicedesk van TRACS Systems te laten gebeuren. Ook volledig uitbesteden van servicedesk behoort tot de mogelijkheden!


On-site support


Hoewel we meer en meer van op afstand uw ICT kunnen beheren is het voor sommige acties interessanter om fysiek aanwezig te zijn. Ons team van system engineers staat in de startblokken om u indien nodig verder te helpen!


Licentiebeheer


Onlangs een brief gekregen van de BSA? Bent u wel zeker dat u volledig in orde bent met uw licenties? Wij zoeken het graag tot in de puntjes voor u uit!


Opleidingen


Bij TRACS Systems hechten we veel belang aan de correcte opleiding van onze klanten. Een product is maar efficiënt als de gebruiker weet hoe het werkt. Wij bieden opleidingen voor standaard toepassingen & ICT beheer. Allemaal op mensenmaat!


Hosting & cloud


Ook voor Cloud & hosting diensten kan u bij TRACS Systems terecht. Van Infrastructure as a Service tot de aankoop van uw domeinnaam.