Infrastructuur

ICT infrastructuur omvat alle fysieke en technische middelen die uw signalen verplaatsen, verdelen & routeren. Ze vormt de basis van een degelijke ICT omgeving. Elke producent heeft zijn sterke punten. Dat is de reden waarom we bewust voor verschillende toonaangevende partners hebben gekozen.


Alt Text

Alt Text


Alt Text

Servers


Een server ‘serveert’ diensten aan clients. Dit kunnen bestanden, databases, etc. zijn. We bekijken elke dienst apart en bepalen zo wat voor type server het beste aansluit bij de te leveren dienst. Pas dan gaan we kijken welke fabrikant het meest interessante toestel biedt, tenzij u uiteraard reeds een keuze heeft gemaakt!


Storage


In grote of veeleisende omgevingen volstaat de lokale opslag van de servers niet meer. Shared storage is dan de oplossing. Dit kan op 1 of meerdere sites. Contacteer onze experten voor de mogelijkheden!


Netwerk


Het netwerk zorgt voor de communicatie in & buiten uw computerpark. Met onze partnerships bieden wij u een uitgebreid gamma aan netwerkapparatuur.


Clients


Een laptop of een desktop, misschien toch een workstation? Op basis van gebruik wordt het passende toestel gekozen. Daarnaast bieden we ook een ‘user option’. U bepaalt het budget en uw medewerker kiest samen met ons het ideale toestel, net zoals hij dat waarschijnlijk al doet met zijn auto of smartphone…


Mobiel


Uw werknemers zijn meer en meer mobiel. Geef ze de tools om optimaal te kunnen werken. Ook hier kunnen we binnen een bepaald budget werken & de keuze van de meest ideale smartphones en tablets aan uw werknemers geven.


Data lijnen


Meer en meer gegevens vinden hun weg naar de Cloud. Wij zorgen voor een degelijke verbinding voor uw data op basis van 3 peilers: snelheid, bereikbaarheid & connectiviteit.


Printers & copiers


Aan de hand van een audit kiezen we samen met u de ideale oplossing voor uw printerpark. Objectief & merkonafhankelijk, aankoop of huur.


Accessoires


Keuze genoeg als het aankomt op accessoires. TRACS scheidt voor u het kaf van het koren. Wij rusten uw team uit met de meest ideale monitoren, beamers en andere randapparatuur.