Software

Onze consultants helpen u graag verder bij de keuze van de meest geschikte software licenties. OEM, PKC, VIP, TLP, CPL, Volume Licensing, Company wide of niet?
Contacteer ons en we denken graag met u mee. Zowel voor eenmalige deals, software licensing audit of software asset management!


Alt Text

Alt Text

Alt Text

Alt Text

Besturingssysteem


Een besturingssysteem is de software die zorgt voor de aansturing van de hardware. Op een computer zorgt hij voor het gemakkelijk uitvoeren van programma’s door de gebruiker. Op een server zorgt hij met behulp van rollen ook voor gebruikersbeheer.


Creatieve Software


Adobe is de wereldleider in creatieve, marketing- en documentbeheeroplossingen. Met Creative Cloud biedt het alle benodigde gereedschappen om te creëren, samen te werken en up-to-date te blijven. Contacteer ons voor de huidige topaanbiedingen!
Virtualisatie


Hardware wordt sneller & sneller. Met virtualisatie wordt er een laag boven de hardware gelegd. Deze laag zorgt ervoor dat de hostcomputer of -server meerdere besturingssystemen kan draaien. Wij verdelen zowel Microsoft Hyper-V als VMware.


Office (365)


Documenten, werkmappen en presentaties openen, bewerken en opslaan, dat is Microsoft Office. Heeft u nood aan één enkel product voor één bepaalde computer? Wilt u uw volledig computerpark updaten of licentiegewijs in regel stellen? Onze consultants helpen u graag verder om samen de ideale oplossing te bekomen.
Back-up


De keuze van uw back-up oplossing hangt af van verschillende factoren. Het belang van een degelijke analyse mag niet onderschat worden. In tegenstelling tot de live omgeving komt dit vaak pas naar boven als er een recovery nodig is.


ICT Beheer


Als ICT beheerder verliest u vaak tijd aan simpele taken. Beheren van anti-virus, back-up, software, monitoring etc. kan met behulp van intuïtieve software veel tijd besparen. Bovenop krijgt u ook nog tools om heel uw park in kaart te brengen aan de hand van automatische rapportage. Wij helpen u graag met de zoektocht naar het ideale beheersysteem!